If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...
Аз мога да се похваля че от вчера ги почнах заедно с един майстор моите фарове и преди малко приключихме. Сменихме сума ти и изпочупени регулатори...(имах за донор счупен фар подарък от колега) настройки и положения.. и трябва да сте въоръжени със много нерви желание и опит за цялата процедура. Сменихме и ябълките дори за прихващане на машинките. Регулирахме и първоначалният им ход и това мисля че е ключа към загадката за повечето колеги а именно - защо бият толкова ниско и поради тази причина нищо не се вижда. Изчихстихме добре всичко - при мен не се налага подновяване на рефлекторите (с фабричен ксенон съм). За добра графика - положението на всяка крушка е много важно.
За резултата нямам думи - ден е. Друга 166-ца с такива фарове няма. и определено всеки може да се убеди в резултата.
Никога не пиша нещо напразно без да мога да се обосновя.
Поне от малкият ми опит съм видял доста 166-ци за да го напиша. А под доста наистина имам в предвид много. А и човека с който ги правих е видял толкова алфи колкото почти никой в този форум така че...
Поне от малкият ми опит съм видял доста 166-ци за да го напиша. А под доста наистина имам в предвид много. А и човека с който ги правих е видял толкова алфи колкото почти никой в този форум така че...
Ами значи супер Евала за нервите и свършената работа!! Аз другата седмица най-накрая ще я подкарам мойта и ще ми е интересно и моите как ще светнат. Март месец ако има среща и съм свободен ще се присъединя най-накрая Любопитен съм какъв е резултата и при теб.
Един вапрос - остановихме че рефлекторите се лющат от топлината на 55ватови крушки и че ако си ги рециклираш после си сложи ксенон след като са само 35ват тогава няма ядове...
... тогава да питам тъпя вапрос ако си сложи 55ват ксенон кво става? пак ли се лющат ??
Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение
Колеги от няколко дни и аз се сдобих със ксенони на късите светлини на луксима и наистина се убедих че досега не съм имал фарове.С две думи ефекта е огромен не съжалявам че дадох 230 лева на момчетата изглежда рефлекторите ми са запазени защото четох при други колеги със 166-ци че не е имало ефект от поставянето на ксенони само дето сега ме дразни цвета на другите ми фарове малко шарено стана отпред но това е бял кахър засега !
П.П.
Като се видиме ще има да цъкаш
Браво Асенов твоята кола е номер едно и човека ти е най великия алфаджия Мисля че си прекалено краен
Comment